Valamon luostari

Kiireettömyys kutsuu

Vilkkaimman kesäsesongin jälkeen rauhoittunut luostariympäristö tarjoaa syksyn tullen erityistä tunnelmaa. Olisiko nyt sopiva hetki antaa aikaa itselle, omille ajatuksille ja ihan vain olemiselle? Ympäröivä luonto kutsuu ulkoilemaan, teehetken voi viettää vaikka oman huoneen rauhassa.

Syksyllä ja talvella kannattaa hyödyntää majoituksen edulliset arkihinnat.

 

Edulliset arkiyöt alk. 40 € / hlö
Hinta voimassa arkena sunnuntaista perjantaihin 14.8.-31.12. poislukien joulu.
Majoitus luostarihotellissa, sis. aamiaisen. 
Lue lisää

Via Finlandia
Esillä oleva museotasoinen myyntinäyttely on läpileikkaus Suomen taiteen historiasta. Teokset ovat peräisin 1800-1970-luvuilta, taiteilijoilta kuten Albert Edelfelt, Ellen Thesleff, Tyko Sallinen, Väinö Aaltonen ja Eero Nelimarkka.
Lue lisää

Joulun täysihoitopaketti 269 €–398 € / hlö / 3 vrk
Etsitkö vaihtoehtoa omalle ja läheistesi joulunvietolle? Luostarista löydät rauhaisaa juhlan tuntua kauniissa ympäristössä. Ennakkovaraajan etuna lisävrk:t 10 €/hlö.
Lue lisää

Valamon opiston kursseilta sisältöä syksyyn
Syksyn kurssitarjonnassa on luvassa kohtaamisia ja kokemusten vaihtoa. Ideoita mm. lapsiryhmien ja ikäihmisten kanssa toimiville on tarjolla Tarinat ja musiikki -kurssilla. Askelia hiljaisuuteen -retriitillä on mahdollisuus rauhoittua kesän rientojen jälkeen. Uusia kädentaitoja pääsee opiskelemaan esim. Lasikorukurssilla ja Himmelikurssilla.

Tutustu myös muuhun kurssitarjontaan!

 

Haku sivustolta

Tilaa Valamon luostarin uutiskirje

Huom! Kaikki huoneet eivät ole booking.com:in varausjärjestelmässä, tarkista ajankohtainen majoitustilanne myyntipalvelusta,
puh. 017 570 1810 tai
myyntipalvelu@valamo.fi.

Vierailijat sivustolla

Paikalla 60 vierasta ja ei kirjautuneita