Haemme myyjää Valamon luostarin myymälään

Haemme myyjää Valamon luostarin myymälään

Valamon luostarin matkamuistomyymälä Tuohus toimii Valamon luostarissa Heinävedellä ja se palvelee vieraita päivittäin aamusta iltaan. Myymälän hyllyiltä löytyy kattava valikoima ortodoksiseen elämäntapaan liittyviä tuotteita: käsinmaalattuja ikoneita, painokuvaikoneita, lampukoita, rukousnauhoja, postikortteja, kaularistejä ja -ikoneita, Valamossa valmistettuja mehiläisvahatuohuksia, luostariteetä ja paljon muuta. Valikoimassa on myös paljon erilaisia lahja- ja koriste-esineitä, makeisia ja tuomisia. Tuohus-myymälä on myös ortodoksinen kirjakauppa, jossa Valamon luostarin omien julkaisujen lisäksi on saatavilla laaja kirjo ortodoksista uskoa ja sen eri aspekteja käsittelevää kirjallisuutta. 

Haemme Tuohukseen myyjää, jonka pääasiallisena tehtävänä on myymälän asiakaspalvelu sekä muu myymälän käytännön työ, kuten tuotteiden esille laittaminen. Tehtävään voidaan sisällyttää mahdollisuuksien mukaan myös tilauksen käsittelyä (myynti ja osto), laskutusta ja verkkokaupan toimintoja. Työ on vaihtelevaa ja joskus kiireistä. Siksi arvostamme ystävällistä asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja taitoa kohdata monenlaisia asiakkaita.

Aiempi kokemus myyjän tehtävistä ja kassajärjestelmien käytöstä sekä kielitaito katsotaan eduksi. Suurin asiakasryhmä suomalaisten jälkeen ovat venäläiset, mutta myös englantia ja ruotsia puhuvia asiakkaita on paljon. Työ on vuorotyötä, siihen kuuluu arkipäivien lisäksi työskentelyä myös viikonloppuisin ja juhlina. Myymälä on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Tarjoamme erityislaatuisen työn ainutlaatuisessa luostariympäristössä. Valamossa työskentelee noin 30 henkilöä, lisäksi suuri joukko vapaaehtoisia. Veljestö osallistuu eri yksiköiden työhön ja Tuohus-myymälässä myyjän esimiehenä toimii myymälänhoitaja, veli Gaios. 

Palkkaus määräytyy majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Toivomme, että valittu voi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Hakemus ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostilla luostarin varajohtajalle, arkkimandriitta Mikaelille osoitteeseen mikael(at)valamo.fi

Lisätietoja antaa veli Gaios, gaios(at)valamo.fi, p. 044 425 9282

Edellinen Seuraava