Luova, luovempi, minä 6/2022

02.06.2022 00:00 - 05.06.2022 00:00

Ilmoittautuminen päättyy: 19.05.2022 00:00 - Mikäli ilmoittautuminen on jo päättynyt, kysy peruutuspaikkoja puh. 017 570 1810

kurssit@valamo.fi, p. 017-5701810

, 320€/Opistohotelli 1hh, 285€/hlö Opistohotelli 2hh

Kurssin kuvaus

Kari Uusikylän mukaan luova itsensä toteuttaminen on merkittävä onnellisuuden ja terveyden edistäjä. Ei tarvitse olla kirjailija eikä taiteilija, sillä luomisen lahja kuuluu kaikille. Voimme kokea luomisen iloa kaikissa elämäntilanteissa monin eri tavoin, jos annamme itsellemme sekä toisillemme siihen mahdollisuuden.  Luovuuden synnyttäminen kiireessä ja stressin keskellä on haastavaa, mutta mahdollista. Kurssilla opitaan, miten rentous syntyy sekä miten vähentää kiirettä ja lisätä läsnäolon tunnetta. Opimme myös näkökulman vaihtamisen ja ongelmanratkaisun jaloa taitoa. Tutkimme omakohtaisesti erilaisia luovuuden sekä innovatiivisuuden tilaan pääsemisen keinoja sekä tekniikoita ja opimme, kuinka niitä voi ottaa käyttöön helposti ja nopeasti. Opimme myös ymmärtämään, mistä pitkäkestoisessa luovassa prosessissa on kyse ja kuinka sitä voi soveltaa omaan elämäänsä. Kurssilta saat myös vinkkejä rennompaan elämänasenteeseen, luovaan laiskuuteen ja sitä kautta parempaan terveyteen sekä työkykyyn. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat poistaa luovuutensa esteitä, vähentää elämässään pelkokerrointa ja saada enemmän tilaa luovuuden synnyttämälle ilolle ja toivolle. Kurssi soveltuu myös jo itseään luovina pitäville, jotka kaipaavat elämäänsä uudenlaista pohjavirtausta. Ota kurssille mukaan muistiinpanovälineet. 

Kurssin opettajana toimii yrittäjä, FM, LCAF CERTIFIED COACH®, hyvinvointi- ja muutosvalmentaja Heli Väisänen. Lisätietoja opettajasta www.visiosi.fi.

Hinta 320 €/OH1 ja 285 €/ OH2 

Varattavissa oleva huonevaihtoehto varmistuu ilmoittautumisen yhteydessä varaustilanteen mukaan. 

Kurssin ohjelma

Päivitetään myöhemmin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Opettajan nimi

Opettaja

Heli Väisänen

Katso, mitä muuta Valamossa tapahtuu

Tulevat jumalanpalvelukset Ajankohtaista