Журнал "Ikoni & Kulttuuri"

T_ICON_TEXT_ALT

Ikoni & Kulttuuri

Ikoni & kulttuuri on monipuolinen ja korkeatasoinen kirkkotaiteen julkaisu, jossa käsitellään idän kirkon kulttuuriperintöä sekä kotimaista ja kansainvälistä ikonitaidetta. Julkaisu perehdyttää ikonimaalauksen traditioihin ja tekniikoihin sekä käsittelee ajankohtaista kristillistä kirjallisuutta, musiikkia, näyttelyitä ja kiinnostavia henkilöitä. 

Kirjoittajat ovat tunnettuja alansa asiantuntijoita, tutkijoita ja taiteilijoita. Julkaisu tarjoaa monipuolista luettavaa niin ikonimaalareille kuin kaikille kristillisestä kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille. Ikoni & kulttuuri on Suomen ainoa kirkkotaiteeseen keskittynyt julkaisu. Numerot ilmestyvät teemoittain kaksi kertaa vuodessa.

Ikoni & kulttuurin kustantaja on Valamo Kustannus, ja julkaisija Suomen ikonimaalarit ry. Päätoimittaja on professori Serafim Seppälä. 

Toimituksen yhteystiedot: ikoni.kulttuuri@gmail.com

Tilaa Ikoni & kulttuuri nyt, saat yhden numeron kaupan päälle (etusi 28 €). Tilauksen hinta 54 € vuodessa (irtonumero 28 €). Voit tilata julkaisun osoitteesta ikoni.kulttuuri@gmail.com Muista ilmoittaa kaikki yhteystietosi.

Seuraava kirjakerhon jäsenkirja "Metalli-ikonit - vuosituhantista perinnettä" postitetaan jäsenille alkusyksystä.