Книжный клуб

T_ICON_TEXT_ALT

Valamon kirjakerho tarjoaa mahdollisuuden hankkia uutta ortodoksista kirjallisuutta

Ortodoksisella kirjallisuudella on Suomessa runsaasti lukijoita kirkkokuntaan katsomatta. Yksi merkittävimmistä kustantajista on Valamon luostari, jolta on ilmestynyt jo yli sata teosta vuoden 1970 jälkeen.

Valamo kustannuksen kirjaklubi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden hankkia uutta ortodoksista kirjallisuutta kotiin postitettuna ja alennetuin hinnoin jopa ennen kirjojen julkista ilmestymistä. Jäsen voi tilata myös aiemmin ilmestyneitä kirjoja jäsenhintaan eli 20-40% normaalihintaa edullisemmin. Klubin jäsenyys ei velvoita ostamaan mitään ja sen jäsenyydestä voi erota koska tahansa.

Kirjaklubi lähettää jäsenilleen noin neljä julkaisua vuodessa. Jäsenkirjat maksetaan tilisiirrolla teoksen saavuttua. Lähetyskulut lisätään hintaan. Mikäli jäsen ei halua ostaa julkaisua, hän voi ilmoittaa siitä etukäteen tai palauttaa kirjan asiakaspalautuksena viikon kuluessa sen saapumisesta.

Seuraavaksi julkaistavista kirjoista tiedotetaan etukäteen jäsentiedotteissa, jotka julkaistaan näillä sivuilla ja postitetaan jäsenille myös kotiin.

Kirjaklubiin voitte liittyä oheisen linkin kautta https://valamo.fi/valamokustannus/kirjaklubi/jasenasiat

"Ortodoksisella kirjallisuudella on Suomessa runsaasti lukijoita kirkkokuntaan katsomatta. Yksi merkittävimmistä kustantajista on Valamon luostari, jolta on ilmestynyt jo yli sata teosta vuoden 1970 jälkeen. "