Tervetuloa Valamoon ympäri vuoden

Luostarissa palvellaan asiakkaita ympäri vuoden.

Talven taittuessa kevääksi Valamon luostarin pihapiirissä puuhataan monenlaista. Lumet sulavat ja kinosten alta pilkottavat jo ensimmäiset kevään kukkaset.


Uudet näyttelyt on jälleen avattu. Valamon kätköistä näyttelyssä on esillä harvinaisia ja mielenkiintoisia käspaikkoja ja metalli-ikoneja. Näyttelystä tarkemmin näyttelyt sivulla.

Opiston kesäkursseilla on monia mielenkiintoisia kurssiaiheita mm musiikkia, kädentaitoja, ikonimaalausta.

Perinteiseen Valamon kesään kuuluvat mm. useat kirkolliset juhlajumalanpalvelukset, ristisaatto Lintulaan, risteilyt Juojärvellä, teepöydän herkut Trapesassa. Monipuoliset konsertit täydentävät kesän tapahtumia. Valamolaiseen kesäpäivään mahtuu paljon nähtävää ja koettavaa. Illan hiljentyessä vieraiden askeleet suuntautuvat merkittyä reittiä pitkin matkamiehen ristille tai luostarin hautausmaalle. Luostarihotelli ja perinteiset vierasmajat tarjoavat yösijan vieraalle. 

Valamolaiseen päivään mahtuu paljon nähtävää ja koettavaa. Illan hiljentyessä vieraiden askeleet suuntautuvat merkittyä reittiä pitkin matkamiehen ristille tai luostarin hautausmaalle. Luostarihotelli ja perinteiset vierasmajat tarjoavat yösijan vieraalle. 

Lämpimästi tervetuloa Valamoon!

 

NÄYTTELYT

VALAMON KÄTKÖISTÄ - käspaikat ja metalli-ikonit 

17.3. - 28.2.2019


 

Lue lisää näyttelyistä

 

MAJOITUS

Luostarihotellissa ja tunnelmallisessa vierasmajassa.

 

RUOKAILUT

Noutopöytä katettuna päivittäin  Trapesassa 1.6. - 31.8 päivittäin klo 11-19. Syyskuusta alkaen su-to 11.30-17 ja pe-la 11-19.

 

RYHMILLE

Päiväretki ryhmille luostarin tunnelmiin 39 € / hlö

Lue lisää ryhmäpalveluista

Kokouspalvelut

Alla olevasta linkistä voit lukea tavoista ja pukeutumisesta luostarissa

Tavat ja pukeutuminen