Sielun elävä liekki 9/2022

21.09.2022 00:00 - 25.09.2022 00:00

Ilmoittautuminen päättyy: 07.09.2022 00:00 - Mikäli ilmoittautuminen on jo päättynyt, kysy peruutuspaikkoja puh. 017 570 1810

kurssit@valamo.fi, p. 017-5701810

, 326€/Vierasmaja 2hh

Kurssin kuvaus

”Oi elävä rakkauden liekki, joka hellästi haavoitit minun sieluani sisimpäni keskuksessa!” – Pyhä Ristin Johannes.

Kurssin painopiste on läntisessä kristillisessä perinteestä nousevissa hengellisissä teemoissa, se sopii kaikille jotka haluavat syventää omaa hengellistä elämäänsäElävä liekki –kurssi on koulutus, jossa syvennytään hengellisen elämän, meditatiivisen rukouksen ja kristillisen mystiikan kysymyksiin. Kurssin tavoitteena on lisätä tietoisuutta henkisen kasvun prosessista, pohtia kuinka persoonaan ja hyvinvointiin liittyvät kysymykset liittyvät hengelliseen elämään, oppia uusia tapoja syventyä kontemplatiivisesti jumalasuhteeseen sekä jakaa yhdessä ajatuksia ja kokea henkistä yhteyttä toisten kanssa. Kurssi sopii kaikille henkisistä ja hengellisistä kysymyksistä kiinnostuneille, jotka haluavat vahvistaa ja monipuolistaa omaa hengellistä elämäänsä.

Teemoina mm. erilaiset mietiskelevän ja kontemplatiivisen rukouksen menetelmät (keskittävä rukous, centering prayer), lectio divina raamattumeditaatio, tervetulon rukous (welcoming prayer), hyvinvointi ja hengellisyys, haasteet hengellisessä elämässä ja kontemplatiivinen elämäntapa. Kurssin kouluttaja Henri Järvinen on luterilainen pappi, joka on erikoistunut hengellisen ohjauksen ja mystiikan teologian, erityisesti karmeliitta hengellisyyden, kysymyksiin. Hän koordinoi hiljainentila.fi sivustoa ja toimintaa sekä työskentelee Helsingin luterilaisten seurakuntien kehittämistyössä ja teologian asiantuntijana.

Hinta majoituksen mukaan alk. 326 €/VM2 

Varattavissa oleva huonevaihtoehto varmistuu ilmoittautumisen yhteydessä varaustilanteen mukaan. 

Kurssin ohjelma

Päivitetään myöhemmin. 

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Opettajan nimi

Opettaja

Henri Järvinen

Katso, mitä muuta Valamossa tapahtuu

Tulevat jumalanpalvelukset Ajankohtaista