Ravintola Trapesa

Luostarin tärkeä kohtaamispaikka

Yksi luostarin tärkeimmistä kohtaamispaikoista on sen viihtyisä 260-paikkainen A-oikeuksin varustettu Kahvila-Ravintola Trapesa, joka on saanut nimensä kreikankielen pöytää tai luostarin ruokasalia tarkoittavasta sanasta.

Noutopöytäruokailun lisäksi kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla koko päivän. Luostarin munkkikahvit ovat jo käsite. Heinäkuussa Trapesan tunnelmaa täydentää Valamolainen teepöytä, joka katetaan joka ilta klo 18-20:30.

Kasvisruoalla on ollut perinteisesti tärkeä asema luostarin keittiössä. Ketään ei kuitenkaan pakoteta paastoamaan luostarissakaan: tarjolla on läpi vuoden niin kalaa, lihaa, kananmunia kuin maitotuotteitakin.

Kahvila-ravintolaan on esteetön pääsy. Tervetuloa!

 

Yhteystiedot
puh: 044 425 9213, 044 425 9214
Varaukset: myyntipalvelu@valamo.fi

Aukioloajat TÄSTÄ

Päivittäinen lounaslista TÄSTÄ 

Oiva-valvonta­tietojen julkistaminen

Oiva-raportti tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon sitä mukaa kun elintarvikevalvontaviranomaiset tekevät tarkastuksia.

Kahvila-ravintola Trapesan Oivahymy raportti TÄSTÄ

 

Päivittäiset ateriat 

Päivittäiset ateriat – aamiaiset, lounaat ja päivälliset – kootaan kotiruokatyyppisestä noutopöydästä. 

Luostariaamiainen

Hinta aikuiset 9€, lapset 4-14v. 4,50€ (majoittujille aamiainen kuuluu majoituksen hintaan)

Luostariaamiaisella on tarjolla sämpylöitä, leipää, juustoa, kananmunia, silliä, vihanneksia, puuroa, muroja, jugurttia ja hedelmiä sekä kahvia, teetä ja mehua.

Noutopöytä

Hinta aikuiset 16€, lapset 8€/6€

Sekä lounaan että päivällisen lämminruokavaihtoehtoja (kala, kasvis ja liha päivittäin) täydentää salaattipöytä, josta on aina myös luostarin omaa hapankaalia. Monet leivonnaisista ovat luostarissa valmistettuja.

Katso päivän ruokalista Facebook-sivultamme

Tilausmenut

Tilausmenut min. 10 henkilölle etukäteistilauksesta

Tilauspalvelut ryhmille

Trapesa on myös osaava tilausravintola, joka palvelee kokous- ja juhlavieraita ympäri vuoden. Valittavissa on useita juhlavia ateriakokonaisuuksia, joiden äärellä on nautinto viipyä. Aterioiden seurana maistuvat esimerkiksi luostarin omat viinit ja liköörit. Keittiö toteuttaa mielellään myös muita asiakastoiveita – esimerkiksi perhepiirissä vietettävän syntymäpäivän ateriaksi sopiva keittolounas kakkukahveineen onnistuu tilauksesta koska tahansa.

Juhlan tuntua voi lisätä varaamalla seurueen käyttöön yhden Trapesan viihtyisistä kabineteista. Kuvaukselliseen Keisarin kabinettiin mahtuu aterioimaan 20 vierasta, tilavaan Punaiseen kabinettiin 50 ja sen yläsaliin 40 ruokailijaa.

Ryhmävaraukset Valamon myyntipalvelusta:
puh. 017 570 1810, myyntipalvelu@valamo.fi

"Yksi luostarin tärkeimmistä kohtaamispaikoista on sen viihtyisä Kahvila-Ravintola Trapesa, joka on saanut nimensä kreikankielen pöytää tai luostarin ruokasalia tarkoittavasta sanasta."