Luova, luovempi, minä 6/2021

03.06.2021 00:00 - 06.06.2021 00:00

Ilmoittautuminen päättyy: 20.05.2021 00:00

kurssit@valamo.fi puh. 017-570 1810

, 305€/Opistohotelli 1hh, 271€/hlö Opistohotelli 2hh

Kurssin kuvaus

Kari Uusikylän mukaan luova itsensä toteuttaminen on merkittävä onnellisuuden ja mielenterveyden edistäjä. Ei tarvitse olla kirjailija eikä taiteilija, sillä luomisen ilo kuuluu kaikille. Voimme kokea luomisen iloa kaikissa elämäntilanteissa monin eri tavoin, jos annamme itsellemme sekä toisillemme siihen mahdollisuuden.

Luovuuden synnyttäminen kiireessä ja stressin keskellä on haastavaa, mutta mahdollista.

Kurssilla opitaan, miten rentous syntyy sekä miten vähentää kiirettä ja lisätä läsnäolon tunnetta. Opimme myös näkökulman vaihtamisen ja ongelmanratkaisun jaloa taitoa.

Tutkimme omakohtaisesti erilaisia luovuuden sekä innovatiivisuuden tilaan pääsemisen keinoja sekä tekniikoita ja opimme, kuinka niitä voi ottaa käyttöön helposti ja nopeasti. Opimme myös ymmärtämään, mistä pitkäkestoisessa luovassa prosessissa on kyse ja kuinka sitä voi soveltaa omaan elämäänsä. Kurssilta saat myös vinkkejä rennompaan elämänasenteeseen, luovaan laiskuuteen ja sitä kautta parempaan terveyteen sekä työkykyyn.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat poistaa luovuutensa esteitä, vähentää elämässään pelkokerrointa ja saada enemmän tilaa luovuuden synnyttämälle ilolle ja toivolle. Kurssi soveltuu myös jo itseään luovina pitäville, jotka kaipaavat elämäänsä uudenlaista pohjavirtausta.

Kurssin opettajana toimii yrittäjä, FM, LCA Life Coach®, hyvinvointi- ja mentaalivalmentaja Heli Väisänen. Lisätietoja opettajasta www.visiosi.fi

Hinta 305 €/Opistohotelli 1 hh ja 271 €/Opistohotelli 2 hh

Varattavissa oleva huonevaihtoehto varmistuu ilmoittautumisen yhteydessä varaustilanteen mukaan. 

 

Kurssin ohjelma

Ohjelma päivitetään myöhemmin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Opettajan nimi

Opettaja

Heli Väisänen

Katso, mitä muuta Valamossa tapahtuu

Tulevat jumalanpalvelukset Ajankohtaista