Kuva tulossa
04.03.2024

Valamon luostaritaksi aloittanut toimintansa

Suomen ainoa luostaritaksi aloittaa tietyille vuoroille räätälöidyt liittymäkuljetukset Valamoon!

Valamon luostarin taksi tarjoaa kuljetuksia Valamoon tarvittaessa joka päivä 1.3.2024 alkaen. Palvelu keskittyy nimenomaan liittymäkuljetuksiin Valamoon ja takaisin, eikä sitä voi käyttää esimerkiksi paikan päällä tehtäviin satunnaisiin matkoihin.

Palvelu on suunnattu kaikille Valamoon saapuville vieraille, kuten majoittuville asiakkaille, kurssilaisille ja vapaaehtoisille.

Taksikyyti varataan ennakkoon ja sen voi tehdä jo varauksen yhteydessä, viimeistään kuitenkin saapumispäivää edeltävänä päivänä.

Kyytivarauksia otetaan vastaan puhelimitse p. 017 570 111 tai sähköpostilla valamo@valamo.fi

Taksissa on tilaa kahdeksalle matkustajalle, joten kyyti kannattaa tilata ajoissa. Pyydämme ilmoittamaan, mikäli taksin varaajan mukana matkustaa alle kolmevuotias lapsi tai lemmikki.

Liittymäkuljetukset, jotka on räätälöity saapuvien ja lähtevien junien ja bussien aikatauluihin, lähtevät Heinäveden asemalta Valamoon klo 12.50 ja paluukuljetukset Valamosta Joensuuhun klo 13.45. Perjantaisin tarjotaan myös kuljetusta Jyväskylä-Joensuu-bussilinjan matkustajille.

Kuljetusten hinnat vaihtelevat lähtöpisteen mukaan. Haku Heinäveden asemalta Valamoon maksaa 15 euroa, Valamosta Joensuuhun 25 euroa ja Karviosta Valamoon 5 euroa. Maksu suoritetaan suoraan kuljettajalle matkan päätyttyä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Tavanomaiset matkatavarat kuuluvat hintaan, taksi ei ole esteetön.

Aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen, sillä ne voivat muuttua kesäajan myötä.

Tervetuloa ainutlaatuisen luostaritaksin kyytiin!

 

Luostaritaksi

Valamon luostari - Heinäveden asema

lähtö Valamosta klo 12.00, hinta 15€

Heinäveden asema - Valamon luostari

lähtö asemalta klo 12.50 (saapuva juna odotetaan, hinta 15€

Valamon luostari - Joensuun rautatieasema

lähtö Valamosta klo 14.00, hinta 25€

Joensuun rautatieaseman - Valamon luostari

lähtö Joensuusta klo 15.00, hinta 25€

 

Lisäksi perjantaisin tarjotaan myös kuljetusta Jyväskylä-Joensuu-bussilinjan matkustajille Karvio-Valamo tai Valamo-Karvio, hinta 5€/suunta