Kirjaklubi

Valamon kirjaklubi tarjoaa mahdollisuuden hankkia uutta ortodoksista kirjallisuutta

Ortodoksisella kirjallisuudella on Suomessa runsaasti lukijoita kirkkokuntaan katsomatta. Yksi merkittävimmistä kustantajista on Valamon luostari, jolta on ilmestynyt jo yli sata teosta vuoden 1970 jälkeen.

Valamo kustannuksen kirjaklubi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden hankkia uutta ortodoksista kirjallisuutta kotiin postitettuna ja alennetuin hinnoin. Jäsen voi tilata myös aiemmin ilmestyneitä kirjoja jäsenhintaan eli 30 prosenttia normaalihintaa edullisemmin. Klubin jäsenyys ei velvoita ostamaan mitään ja sen jäsenyydestä voi erota koska tahansa.Kirjaklubin jäseneet saavat ilmoituksen uusista kirjaklubin julkaisuista (3-4 kirjaa vuodessa) uutiskirjeenä sähköpostiin (niille joilla ei ole käytössään sähköpostia uutiskirje lähetetään paperikirjeenä). Kirjan voi sen jälkeen tilata jäsenhintaan verkkokaupassa tai puhelimitse (044 4259 222). Maksu tapahtuu nettikaupassa tilauksen yhteydessä tai puhelimitse tehdyissä tilauksissa ennakkomaksuna. Kiinteät toimituskulut 8 e/lähetys, yli 100 euron tilaukset toimituskuluitta.

Lisäksi kirjaklubin jäsenet saavat 30 %:n alennus normaalihinnasta Valamon luostarin omista julkaisuista (myös kirjaklubin uudet jäsenkirjat), 15 %:n alennuksen normaalihinnasta muiden kustantajien julkaisuista sekä 10 %:n alennus normaalihintaisista matkamuistomyymälä Tuohuksen sekä nettikaupan tuotteista (alennus ei koske alkoholia, tuohuksia, postimerkkejä eikä nettohintaisia tuotteita). Nettikaupassa alennus tulee automaattisesti, kun tekee tilauksen kirjautuneena käyttäjänä. Asioidessanne myymälässä muistakaa kertoa kirjaklubin jäsenyydestänne heti kassalle saavuttuanne, alennusta ei voida myöntää jälkikäteen.

VALAMON KIRJAKLUBI

Tällä lomakkeella voitte liittyä kirjaklubiin, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai erota klubista sekä esittää kysymyksiä ja toiveita kirjaklubille.

Antamanne yhteystiedot tallennetaan kirjaklubin jäsenrekisteriin jäsenyytenne ajaksi. Tarvittaessa säilytämme tietoja pidempään.

"Ortodoksisella kirjallisuudella on Suomessa runsaasti lukijoita kirkkokuntaan katsomatta. Yksi merkittävimmistä kustantajista on Valamon luostari, jolta on ilmestynyt jo yli sata teosta vuoden 1970 jälkeen."