Jäsentiedote

Jäsentiedote 1/2023

Hyvät kirjaklubimme jäsenet

Kirjaklubin uusin julkaisu Ihminen ja luomakunta on nyt tilattavissa matkamuistomyymälästämme sähköpostitse tuohus@valamo.fi tai puhelimitse 044 4259 222. Kirjan

Kesäinen tervehdys Valamon kirjaklubista!

Valamo kustannus on julkaissut talven ja kevään aikana kaksi uutta kirjaa. Kirjat ovat nyt tilattavissa jäsenetuhintaan verkkokaupastamme https://webtuohus.valamo.fi/.

Hintoihin lisätään toimituskulut 8 euroa.

Konstantinopolin ekumeeninen patriarkaatti ja suomen ortodoksit

Suomen ortodoksinen kirkko kuuluu Konstantinopolin patriarkaatin alaisuuteen, johon Suomen ortodoksit liittyivät vuonna 1923. Kuluva vuosi 2023 on Konstantinopolin patriarkaattiin liittymisen juhlavuosi. Teos kertoo Konstantinopolin patriarkaatin asemasta ortodoksisessa maailmassa ja sen suhteista Suomen ortodoksiseen kirkkoon sekä ekumeenisesta partiarkasta, esittelee sen nykyisyyttä ja historiaa. Pyhiinvaelluksesta kiinnostuneille kirjassa on myös pieni matkaopas Istanbulin pyhiin paikkoihin, patriarkaatin kirkkoihin, Hagia Sofiaan ja mm. basilikavesilaitokseen. Kirjassa esitellään myös ekumeeniset patriarkat sadan vuoden ajalta ja Suomen ortodoksisen kirkon ja Patriarkaatin väliset vierailut. Sidottu, nelivärikuvitus, 174 sivua. Hinta 20€.

Muistojen hiljainen puutarha

Muistojen hiljainen puutarha kertoo Helsingin vanhimmasta yhtäjaksoisesti käytössä olleesta hautausmaasta. Yli 200 vuoden ajan Helsingin ortodoksisen seurakunnan Lapinlahden hautausmaan ristit ja muistomerkit ovat kuvastaneet pää- kaupungin historian lisäksi koko valtakunnan kehitystä. Monet täällä leposijansa saaneet ovat osallistuneet maailman ja historia kohtalokkaisiin tapahtumiin, toiset taas kokeneet rauhallisimpia elämänvaiheita. Kuitenkin he ovat kaikki omalla tavallaan-kuka näyttävästi, kuka vaatimattomasti-rakentaneet yhteiskuntaamme ja rikastuttaneet kultuuriperintöämme. Kuvattu henkilögalleria on etnisesti monisävyinen, toimialojen kirjo laaja ja elämäntarinat toinen toisiaan vaikuttavampia.

Lukija tutustuu moniin pääkaupunkimme monumentaalisen keskustan luojiin ja kultuurielämän edistäjiin. Sidottu, nelivärikuvitus, 247 sivua. Hinta 25€.

Kirjautumisohjeet

Jos et ole vielä tilannut kirjoja verkkokaupasta, ohessa ohjeet, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa verkkokauppaamme. Mene osoitteeseen https://webtuohus.valamo.fi

Klikkaa kohdasta ”kirjaudu sisään”

Lisää sähköpostiosoitteesi kenttään ”Sähköposti” ja klikkaa kohtaa ”Unohtunut salasana?”

Saat sähköpostiisi linkin salasanan vaihtamista varten.

Kirjaklubin jäsenedut

- 30 %:n alennus normaalihinnasta Valamon luostarin omista julkaisuista (myös kirjaklubin

uudet jäsenkirjat)

- 15 %:n alennus normaalihinnasta muiden kustantajien julkaisuista

- 10 %:n alennus normaalihintaisista matkamuistomyymälä Tuohuksen sekä nettikaupan tuotteista (alennus ei koske alkoholia, tuohuksia, postimerkkejä eikä nettohintaisia

tuotteita)

- nettikaupassa alennus tulee automaattisesti, kun teet tilauksen kirjautuneena

käyttäjänä

- asioidessasi myymälässä muistakaa kertoa kirjaklubin jäsenyydestä heti kassalle

saavuttuanne, alennusta ei voida myöntää jälkikäteen

Facebook-sivut

Valamo kustannuksella on nyt omat Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/Valamokustannus, jossa on mm. mahdollisuus keskustella Valamon luostarin julkaisuista.

Toivotan kaikille kirjaklubin jäsenille siunattua kesää.

Arkkimandriitta Mikael

Kirjaklubin yhteystiedot

Tilaukset
044 4259 222 matkamuistomyymälä Tuohus tai tuohus@valamo.fi

Jäseneksi liittymiset, osoitteenmuutokset ja peruutukset
044 4259 210 Juhani Hyytiä tai kirjakerho@valamo.fi

» Jäsenasiat Valamo.fi-sivustolla

Osoite:

Valamon kirjaklubi
Valamontie 42
79850 UUSI-VALAMO

Asiakaspalautukset

Pyydämme ottamaan huomioon, että asiakaspalautukset on tehtävä viimeistään viikon kuluessa kirjan saapumisesta.

Voitte jättää mahdolliset palautettavat lähetykset maksutta postin myymälään tai kirjelaatikkoon, jolloin Valamon luostari vastaa lähetyksen postikuluista.

Asiakaspalautuksissa pyydämme käyttämään seuraavaa osoitetta:

607077
Valamon luostari, Valamontie 42
79850 UUSI-VALAMO