Jäsentiedote

Jäsentiedote 2/2022

Hyvät kirjaklubimme jäsenet

Kirjaklubin uusin julkaisu Ihminen ja luomakunta on nyt tilattavissa matkamuistomyymälästämme sähköpostitse tuohus@valamo.fi tai puhelimitse 044 4259 222. Kirjan hinta toimituskuluineen on 32,50 euroa.

Ortodoksisen kirkon opetus maailmasta on syvästi ekologinen, mutta se ei ole kovin laajalti tunnettua. Kirkon näkemyksen mukaan Jumala ilmestyy ja tulee näkyväksi luomakunnassaan, jossa ihmisen tehtävänä on toimia yhdistävänä tekijänä Luojan ja hänen luomansa maailman välillä. Kristillinen rakkaus ilmenee aineellisen luonnon oikeanlaisena kohteluna ja käyttämisenä. Elizabeth Theokritoffin syvälliset ajatukset perustuvat varhaisiin kirkon isien opetuksiin, pyhien elämäkertoihin ja kirkon liturgisiin teksteihin sekä myös hyvin käytännöllisiin nykypäivän arkielämän kokemuksiin. Kirkon patristiseen, liturgiseen, hagiografiseen ja ikonografiseen traditioon tukeutuen hän on koonnut selkeän ja kiinnostavan mosaiikin kirkon kollektiivisesta käsityksestä luodusta maailmasta ja meidän paikastamme siinä.

Elizabeth Theokritoff laati liturgista teologiaa koskevan väitöskirjansa piispa Kallistos Waren ohjauksessa Oxfordin yliopistossa. Hän on riippumaton tutkija ja kreikankielisen teologisen kirjallisuuden freelance -kääntäjä. Teoksen on suomentanut YTM Elina Lehmuskoski.
 

Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen

Kirjaklubin toiminnassa tapahtui muutos 1.5.2022 alkaen. Tiedo-tamme kirjaklubin asioista jatkossa ensijaisesti sähköpostiin lähetettävällä uutiskirjeellä ja tilaukset tapahtuvat ensisijaisesti verkkokauppamme kautta.

Jos teillä siis on käytössänne sähköpostiosoite, pyydän ilmoittamaan sen kirjaklubin sähköpostiosoitteeseen kirjakerho@valamo.fi. Saatte vahvistuksen sähköpostiinne, kun olemme lisänneet sähköpostiosoitteenne asiakasrekisteriimme. Tämän jälkeen pääsette kirjautumaan Valamon luostarin verkkokauppaan ja hyödyntämään monipuolisia jäsenetuja.

Pyydän ilmoittamaan myös siitä, jos käytössänne ei ole sähköpostiosoitetta. Ilmoituksen voitte tehdä tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 044 4259 210.

Kustannussyistä pyrimme siihen, että mahdollisimman moni kirjaklubin jäsen siirtyisi käyttämään sähköpostia ja verkko-kauppaamme. Jatkamme paperisen jäsentiedotteen postittamista toistaiseksi niille kirjaklubin jäsenille, joilta emme ole saaneet sähkö-postiosoitetta.
 

Tarjouksia kirjoista, lehdistä ja äänitteistä

Verkkokaupassamme on nyt runsaasti myös erikoistarjouksia kirjoista, lehdistä ja äänitteistä, hinnat alkaen 1 e. Tarjoukset ovat voimassa 06.11.2022 saakka. Tarjoushintaiset tuotteet ovat saatavilla myös Valamon Tuohus-myymälästä.
 

Seuraava jäsenkirja

Kirjaklubin seuraava julkaisu ilmestyy näillä näkymin talven aikana. Tiedotamme siitä seuraavassa uutiskirjeessämme.

Toivotan kaikille kirjaklubin jäsenille siunattua syksyn jatkoa ja tulevaa talviaikaa.
 

Valamon luostarissa, Heinävedellä 12.10.2022

Arkkimandriitta Mikael
Valamon luostarin johtaja

Kirjaklubin yhteystiedot

Tilaukset
044 4259 222 matkamuistomyymälä Tuohus tai tuohus@valamo.fi

Jäseneksi liittymiset, osoitteenmuutokset ja peruutukset
044 4259 210 Juhani Hyytiä tai kirjakerho@valamo.fi

» Jäsenasiat Valamo.fi-sivustolla

Osoite:

Valamon kirjaklubi
Valamontie 42
79850 UUSI-VALAMO

Asiakaspalautukset

Pyydämme ottamaan huomioon, että asiakaspalautukset on tehtävä viimeistään viikon kuluessa kirjan saapumisesta.

Voitte jättää mahdolliset palautettavat lähetykset maksutta postin myymälään tai kirjelaatikkoon, jolloin Valamon luostari vastaa lähetyksen postikuluista.

Asiakaspalautuksissa pyydämme käyttämään seuraavaa osoitetta:

607077
Valamon luostari, Valamontie 42
79850 UUSI-VALAMO